Društvena odgovornost

Kompanija Univerexport svoje društveno odgovorno poslovanje usmerava društvenim i etičkim pitanjima, što za rezultat ima sticanje poverenja poslovnih partnera, potrošača i lokalnih zajednica u okviru kojih posluje.
Univerexport kroz humanitarni rad, brigu o životoj sredini kao i brigu o svojim zaposlenima, svakodnevno jača svoju ulogu na polju društvene odgovornosti i doprinosi njenoj prepoznatljivosti.


Misija

„Mi, kao zaposleni jedne velike kompanije, u svakom segmentu svog poslovanja dajemo doprinos očuvanju životne sredine".


Humanitarni rad

Jedan od segmenata koji sve više pronalazi utemeljenje u okviru poslovanja kompanije Univerexport je i humano odgovoran rad usmeren ka marginalizovanim grupama ljudi, sportskim udruženjima i društveno-kulturnim institucijama. U svakoj lokalnoj zajednici u okviru koje Univerexport posluje, akcije su usmerene u pravcu stvaranja doprinosa razvoju lokalne zajednice, kao i pomoći nerazvijenim oblastima i ljudima sa specijalnim potrebama...
detaljnije

Briga o životnoj sredini

„Mi, kao zaposleni jedne velike kompanije, u svakom segmentu svog poslovanja dajemo doprinos očuvanju životne sredine". Kroz racionalno korišćenje energije i prirodnih resursa, podrške procesu recikliranja, prisutnošću sertifikata kvaliteta i laboratorijske analize ispravnosti proizvoda, kao i mnogobrojnim projektima, Univerexport daje doprinos politici zaštite životne sredine.
detaljnije

Briga o zaposlenima

Kompanija Univerexport permanentno radi na polju razvoja motivacionog programa zaposlenih, jer je samo zadovoljan zaposleni posvećen poslu, veran, odgovoran i produktivan...
detaljnije
Podeli sa prijateljima alt